Opruiming bij Bax Kunst | Extra pand kort geopend aan de Veemarkt

04 juli 2023

6/7/8/9 juli, 13/14/15/16 juli 2023
Locatie: Lange Veemarkstraat 2E (Sneek)
Openingstijden: 10:00 – 17:30 uur

In meer dan 30 jaar heeft Galerie Bax Kunst een indrukwekkende kunstverzameling vergaard. Hoewel de kunstcollectie van de Sneker Galerie natuurlijk nooit uit de mode raakt, willen zij toch eens in de zoveel tijd door selecteren, zodat er weer ruimte komt voor een nieuwe collectie. Speciaal voor deze gelegenheid opent de Galerie voor slechts 8 dagen een pand aan de Lange Veemarktstraat 2E in Sneek. De daar gepresenteerde aanbiedingen gelden alleen tijdens deze openingsdagen en zijn daarna weer de oude prijs.

Hedendaagse kunst in de aanbieding

De locatie aan de Veemarkt biedt 175 m² vol met hedendaagse kunstwerken in de opruiming. Met meer dan 500 aanbiedingen, waarbij kortingen oplopen tot 90% van de originele prijs. Belangstellenden moeten er snel bij zijn, want alle aanbiedingen zijn slechts 8 dagen geldig. Hierna zijn de kunstwerken weer de originele prijs.

In de getoonde collectie bevinden zich talloze kunstwerken van Friese kunstenaars, maar ook van landelijk bekende namen als: Anton Heyboer, Ronald Boonacker, Henry Brand, Herman Brood, Clemens Briels, Corneille, Jochem de Graaf, Theo Koster, Marianne Naerebout, Frank Rosen, Jacques Tange, Bram Vermeulen, Ad Verstijnen, Maya Wildevuur… En nog veel meer! Er is onder meer keuze uit originele kunstwerken, zeefdrukken, litho’s, etsen, aquarellen maar ook keramiek, glaskunst en andere objecten.

Wat je ziet is wat je krijgt
De collectie is onder andere afkomstig uit de Kunstuitleen van Bax Kunst. De meeste kunstwerken zijn daarom al ingelijst in een bestaande lijst. Aankopen mogen meteen worden meegenomen. Mocht de klant een nieuwe inlijsting wensen, dan is er een inlijstbalie beschikbaar. Je wordt ter plaatse gratis geadviseerd over een inlijsting. Hierna kan de bestelling later worden afgehaald, of verzonden in overleg.

De opruiming is een ideale kans voor jonge starters, bedrijven en kunstverzamelaars.

De openingsdagen zijn: 6,7,8,9,13,14,15 en 16 juli 2023, van 10:00 – 17:30 uur.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.