Omlijst wat telt

Online inlijsten op maat.
Snel en eenvoudig zelf regelen.

Start met inlijsten

25+ jaar ervaring

17.431 lijsten gemaakt

Officieel BARTH® dealer

Ontdek online inlijsten op maat

Kies zelf de stijl, kleur en de afwerking van je lijst. Stuur een kunstwerk op of breng het langs. En wij maken jouw lijst, ambachtelijk en op maat, in onze lijstenmakerij in Sneek.

Kies een lijst

Kies een lijst uit onze collectie.

Opsturen of brengen

Stuur iets op of breng het langs.

Wij lijsten in

We maken je lijst in onze lijstenmakerij.

Start met inlijsten

Kunst inlijsten

Ben je op zoek naar een mooie lijst voor een kunstwerk zoals een schilderij, tekening of foto? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij beheersen de kunst van het inlijsten. We maken gebruik van hoogwaardige materialen van toonaangevende leveranciers. Zo tonen, beschermen en conserveren we jouw kunstwerk optimaal.

Lijst kunstwerk in

Redmer Bax

Sportshirt inlijsten

Een cadeau als afscheid van een teamgenoot, een herinnering aan een tegenstander of het teken van een eeuwige clubliefde. Zo’n bijzondere herinnering hoort niet in de kast, maar verdient een eervolle plek aan de wand. Een voetbalshirt, korfbalshirt, wielrennersshirt of hockeyshirt… Haal het uit de kast en geef het de plek die het verdient!

Lijst sportshirt in

Redmer Bax

3D inlijsten

Naast kunstwerken, (familie)foto’s en sportshirts zijn er ook andere objecten die herinneringen oproepen. En dat hoeven niet altijd opgespannen werken te zijn. Denk aan de eerste kleertjes van de nakomelingen, een speciaal souvenir van een lange reis of een voetbalschoen met handtekeningen. Omlijst je herinnering met de kwaliteit van Bax Kunst.

Lijst 3D object in

Redmer Bax

Populaire lijsten

“Dat de lijsten op ambachtelijke wijze worden gemaakt; dat zie je en dat merk je.”

Ik had al een tijdje het idee om dit kunstwerk in te lijsten en toen hoorde dat dit ook online kan. Ik heb meteen mijn lijst samengesteld en mijn aanvraag naar Redmer gestuurd. Daarna kreeg ik ook nog persoonlijk advies. Hij heeft een goed oog voor de juiste lijst en weet hierover perfect te adviseren. En dat de lijsten op ambachtelijke wijze worden gemaakt; dat zie je en dat merk je in de kunstbeleving.

Wouter Smeding, Sneek

Redmer Bax

Veelgestelde vragen

Wat voor lijsten zijn er?

Er zijn allerlei soorten lijsten, maar in de basis zijn er twee hoofdsoorten. Een baklijst waarin een kunstwerk of object verdiept in de bak van de lijst ligt, met ruime tussen het werk en de zichtrand. Met een baklijst komt een kunstwerk mooi uit de verf. Een andere optie is een sierlijst. Hierbij spannen we het kunstwerk op door beugels aan de achterkant van de lijst. Een sierlijst wordt altijd op maat gemaakt.

Wat moet ik allemaal kiezen bij het inlijsten?

De kleur en het materiaal van de lijst, de passe-partout en de glassoort. Gaat het om een canvasdoek of een paneel, dan hoef je vaak alleen maar de lijst samen met mij uit te zoeken.

Hoe gaat het online inlijsten in zijn werk?

Zodra ik je aanvraag binnen heb, maak ik in onze eigen werkplaats de lijst. Bij het inlijsten van een schilderij span ik het doek op, op een houten frame zodat het mooi strak komt te liggen. Daarna plaats ik het werk in de lijst en bevestig ik het met een systeem.

Wat is een passe-partout?

De passe-partout is de kartonnen ruimte tussen het kunstwerk en de lijst.

Wat voor soorten materiaal kan ik kiezen?

Er zijn bij ons lijsten van hout en aluminium. Deze hebben soms ook mooie laklagen of bijvoorbeeld een fineersoort.

Welke verschillende soorten glas zijn er allemaal?

Er zijn vele soorten glas die wij verkopen, wel meer dan twintig! Maar in hoofdzaak maak je samen met mij de keuze uit drie glassoorten: helder floatglas, enkelzijdig ontspiegeld glas of Clarity (museumglas).

Hoe lang duurt het voordat mijn lijst klaar is?

Dat hangt natuurlijk een beetje van het kunstwerk af, maar over het algemeen is het wel binnen 2 weken klaar. 

Kan ik ook gewoon langskomen om mijn kunstwerk te laten inlijsten?

Je mag altijd langskomen in de galerie, ik adviseer je dan graag ter plekke. Wil je direct geholpen worden maak dan een afspraak of vraag van te voren een offerte aan (je zit dan nog nergens aan vast).

Wat kun je zoal inlijsten?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring in het inlijsten van borduurwerken, allerlei soorten textiel en kledingstukken zoals sportshirts of doopjurken. Maar ook zilveren lepels, LP’s, het oude gereedschap van opa of de drumstokken van je favoriete artiest lijsten wij graag voor je in. Met zorg en liefde voor de materialen.

Start online inlijsten op maat

1. Kies zelf de stijl, kleur en de afwerking van je lijst.

2. Stuur je kunstwerk op of breng het langs.

3. Zodra ik je aanvraag binnen heb, krijg je een reactie en ga ik aan de slag in de werkplaats. Na 2 weken is het inlijsten klaar!

Start met inlijsten

Liever persoonlijk advies? Bel 0515 42 27 72

Redmer Bax

Lijstenmakerij Bax Kunst

Het kiezen van de juiste lijst, de passe-partout en het glas is allesbepalend voor het eindresultaat. Wij helpen je met vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap. Dat doen we al meer dan 25 jaar voor zowel consumenten als bedrijven. Alles valt bij ons in te lijsten. Van exclusieve lijst tot budgetvriendelijke lijst. Als ambachtelijke lijstenmakerij maken we elke lijst op maat. We gebruiken alleen goede materialen van toonaangevende leveranciers, hiermee maken we lijsten die een leven lang mee gaan. We zijn officieel BARTH® dealer en lid van de branchevereniging Art&Frame. Ook voor opspannen, restaureren en schoonmaken van kunstwerken kun je bij ons terecht.

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.