Online expositie: Nieuwe collectie olieverf schilderijen

04 januari 2022

Tijdens de vorige lockdown hebben wij een enorme stijging waargenomen in het aantal website bezoekers. Speciaal voor onze online kunstliefhebbers brengt Bax Kunst de komende periode daarom extra online exposities. In deze expositie laten we jullie onze nieuwste olieverf schilderijen zien. Sinds kort hebben we weer nieuwe werken van Henry Brand, Jochem de Graaf en Daniël Dumont binnen.

Al de getoonde kunstwerken zijn te koop en beschikbaar voor (digitale) proefplaatsing. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via de website of via videobellen: 06 – 47 87 41 76. Veel kijk- en leesplezier.

Henry Brand is geboren in 1942 en woont en werkt in Noord Holland. Hij is autodidact en staat vooral bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Het plezier dat hij in schilderen heeft en het werken naar een bevredigend eindresultaat motiveren hem steeds weer. Het is vooral een paletmes dat vorm en kleur brengt in zijn schilderijen die, ondanks het klassieke thema, door deze manier van werken een moderne, alledaagse uitstraling krijgen.

De autodidacte Jochem de Graaf (1954) heeft één grote passie: schilderen. Zoals iedere schilder heeft ook De Graaf een inspiratiebron, namelijk de mens. Jochem zet de mens enigszins abstract neer op zijn doeken. Hij schildert ook graag bloemen. Met name rozen, zonnebloemen en tulpen. De Graaf schildert vooral met volle, warme kleuren. Regelmatig vormt ook een landschap een aanleiding voor nieuwe ideeën. De manier van werken gecombineerd met het materiaalgebruik geven zijn schilderijen een speciale dimensie. Het reliëf geeft een dieptewerking en door middel van lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.

Daniël Dumont werd in 1963 geboren in de buurt van Parijs. Hij volgde enkele jaren een kunstacademie, maar werd gedwongen te stoppen door een verhuizing naar het noorden van Frankrijk. Daar heeft hij 20 jaren zijn passie terzijde geschoven, maar besloot enkele jaren geleden zich hernieuwd in de kunst van het schilderen te verdiepen. Gefascineerd door het mooie Noord-Franse zee landschap heeft hij zich volledig op de schilderkunst gericht. Dumont creëert zeer gedetailleerde landschappen in zachte en felle kleuren, die de diepte in zijn werken steeds benadrukken.

Wil je een andere lijst dan de voorbeelden? (Video)bel of mail ons, dan kunnen we samen een andere lijst uitzoeken. 

Telefoon: 0515- 42 27 72 / 06- 47 87 41 76
Mail: info@baxkunst.nl

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.