Horizon

Annemarie IJssels - Horizon

€ 550

Kunstwerk van Annemarie IJssels. Acryl op paneel. Voorzien van basic blankhouten lijst. Beeldformaat 35 x 120 cm. Prijs € 550,-

De uit Sneek afkomstige Annemarie IJssels (geboren 1956) woont nadat ze in Uitwellingerga en enkele jaren in Amsterdam heeft gewoond, inmiddels al weer jaren in Sneek. Annemarie is zo’n twintig jaar geleden begonnen te schilderen. Als autodidact is zij verbonden geraakt aan de werkplaats schilderen in het Toanhûs in Joure, onder toeziende leiding van Hans Noordermeer. Hier heeft zij een eigen stijl ontwikkeld waarmee zij op veelzijdige wijze omgaat.

Annemarie schildert in hoofdzaak figuratief, menselijke figuren maar ook landschappen. Zij werkt vanuit een krachtig handschrift van suggestief, abstract, naar meer uitgewerkt. Voor haar is een schilderij spannend wanneer dit voor de beschouwer ook ruimte biedt voor eigen fantasie. Zij werkt met acrylverf op paneel, met onderschildering in een warm kleurgebruik, waarbij zij het “grote vlak’ niet schuwt. Ook schildert zij soms zonder onderschildering, waarbij de werken dikwijls meer vervagend zijn uitgewerkt.

“Ik schilder op gevoel, mijn inspiratie is een drang van binnenuit. Dan zie je overal mogelijkheden in”.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 550

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.