Fokker serie II Fokker serie II

Henk van der Vet - Fokker serie II

€ 500

Zeefdruk van Henk van der Vet. Ingelijst in een passende blauwe aluminium lijst met kleurende passe-partout. Formaat 115 x 85 cm. Prijs € 500,-

Henk van der Vet (1939, Den Haag)
Door zijn brede ervaring op dit gebied kwamen bekende kunstenaars naar Henk van der Vets atelier, om samen met hem zeefdrukken te maken. Karel Appel, Bram Bogart, Co Westerik, Kees van Bohemen, Tabuchi, Gillet, van Diemen en andere kunstenaars waren geregeld te gast in dit atelier, en uit deze samenwerking zijn de meest verrassende prenten ontstaan. Met Karel Appel maakte Henk van der Vet in 1977 onder andere het album ‘Seven Summer Days’, waarin zijn fotyografieken door Appel zijn ingeschilderd.

Zijn tentoonstellingen in Houston (1986) en Los Angeles (1987) waren een succes en hebben o.a. geleid tot contacten met diverse galeries en het Museum of Contemporary Art (MOCA) in Los Angeles.
In juni 1991 was er een tentoonstelling van zijn werk in het ‘Waldorf Astoria’ en van augustus tot september in het ‘New York Vista’, in het World Trade Center, New York City.

In oktober 1992 kreeg Henk van der Vet de “Nationale Schildersprijs” voor het kleuradvies van fabriekshal en de ontwerpen voor drie wandschilderingen bij Elmo (Fokker) in Woensdrecht.

Dit kunst werk is beschikbaar.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 500

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.