Le Potager Figues Le Potager Figues

Tineke Stoffels - Le Potager Figues

€ 1495

Foto van de kunstenares Tineke Stoffels. Formaat 100 x 100 cm. Oplage 75. Originele lambda fotoprint op de beste kwaliteit Fuji fotopapier, geperst op dibond, en beschermt achter UV-werend Perspex (diasec). Zonder lijst. Gloss uitvoering. Prijs € 1.495,00

Tineke Stoffels is een Nederlandse hedendaagse stillevenfotograaf uit Den Helder. Ze is gefascineerd door het verleden en de geschiedenis van steden, dorpen of regio’s en vindt het leuk om vintage of antieke gebruiksvoorwerpen of glazen potten te verzamelen op rommelmarkten. Later maakt Stoffels nauwgezet een stilleven met die voorwerpen die ze vervolgens met haar camera vastlegt. Bij het nabewerken gebruikt ze een nogal delicate bewerking om de foto te laten lijken op een 17e eeuws stilleven. Terwijl je je in haar werk afvraagt of je naar een foto of een schilderij kijkt, stelt Stoffels dat ze zich zowel een fotograaf als een schilder voelt, verwijzend naar haar delicate bewerking. Haar werken zijn te vinden in meerdere galerieën en zijn vooral bekend in Nederland.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 1495

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.