Blackberries

Joke Stapensea - Blackberries

€ 195

Kunstwerk van Joke Stapensea. Oplage 1/2. Ingelijst formaat 40 x 40 cm, ingelijst in mat zilveren aluminium lijst met ppt. Ingelijste prijs € 195,-

Joke Stapensea houdt zich bezig met verschillende grafische technieken, met name het etsen, dat is haar passie.

Vanaf 1992 heeft zij veel geschilderd. Vanaf 2013 is het etsen haar eerste discipline, zo was het ook ooit begonnen nog voordat zij naar de kunstacademie ging. Ze combineert verschillende druktechnieken waarbij de essentie, het zachte maar ook het diepe, de contrasten, de kracht als beweging samenkomen. 

Het werk is niet realistisch doch wel figuratief, balancerend tussen figuratie en abstractie. In haar werk  is zij steeds op zoek naar een nieuwe combinatie van figuur, vorm, abstractie en kleur. Emotie, energie, beweging, intuïtie en vooral gedrevenheid komen samen.

Inspiratie vindt zij om haar heen in haar directe omgeving, uit het dagelijks leven en herinneringen, waarbij de mensfiguur centraal staat.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 195

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.