Big city life Big city life

Henry Brand - Big city life

€ 595

Olieverf schilderij van Henry Brand. Formaat 90 x 90 cm, niet ingelijst. Prijs € 595,- . Levertijd ca. 2 weken.

Henry Brand (1944) woont, werkt en leeft in de omgeving van Amsterdam. Hij is autodidact en onder vooral stadsgezichten en bloemstillevens staat zijn naam. Het plezier dat Henry in het schilderen heeft en het werken naar een bevredigend eindresultaat motiveren hem steeds weer.

Het is vooral een paletmes dat vorm en kleur brengt in zijn schilderijen die ondanks het klassieke thema- door deze manier van werken een moderne, alledaagse uitstraling krijgen. Zelfs een klassiek thema krijgt op deze manier de nodige dynamiek en uitstraling van deze tijd.

Het mondaine, rijke leven in de stad of de kleurrijke bloemenpracht van een herfstboeket: vlot en wulps opgezette olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgen steeds voor een boeiende voorstelling, Een kleurrijk spektakel aan de muur. De Franse invloeden in een aantal van zijn werken zijn te herleiden naar de schildersessies die hij organiseert in met name Normandië, Honfleur en Trouville.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 595

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.