Jan Potma in het Atrium

07 september 2021

Vandaag hebben wij de nieuwe kunstwerken van Jan Potma in het Atruim op mogen hangen. Van 7 september tot en met 14 november 2021 is de nieuwe expositie met kunstwerken van Sneker kunstenaar Jan Potma te zien in het Kunstencentrum Atrium, aan het Oud Kerkhof 11 te Sneek.

Sneker kunstenaar Jan Potma (1946) volgde zijn opleiding aan de Kunstacademie Vredeman de Vries in Leeuwarden. Reeds op 18 jarige leeftijd wist hij op eigen kracht een zolder als atelier te huren. Zijn zoektocht in de kunst liep langs vele abstracte werken, om uiteindelijk te komen bij zijn keuze; Een meer realistische beeldtaal. Vanaf 1977 raakte hij naast zijn kunstenaarsbestaan als grafisch vormgever aan het werk. In zijn huidige actieve loopbaan is hij naast vrij kunstenaar, docent aan zijn eigen “Academie” aan het Grootzand te Sneek. Hij geeft les in tekenen, schilderen en airbrush.

Klik hier voor meer werk van Jan Potma.

Alle werken van Potma zijn te koop. In het geval van concrete interesse kan men contact opnemen met Galerie Bax Kunst.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.