Nieuw bij Bax Kunst

01 februari 2019

Gratis proefplaatsing

Met een proefplaatsing bekijk je eerst hoe het kunstwerk bij je thuis staat.

Proefplaatsing aanvragen

Hoe werkt het?

Heb je een mooi kunstwerk gezien, maar twijfel je nog of het goed past? Of heb je zelfs meerdere werken op het oog en weet je niet welk je moet kiezen? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan.

Kosteloos en vrijblijvend

Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee. Bevalt het wel dan kun je het kunstwerken zowel lenen als kopen.

Proefplaatsing aanvragen

Een proefplaatsing vraag je eenvoudig aan via onderstaande button. Of blader door de kunstcollectie en vraag bij je favoriete kunstwerk direct een proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

Of blader door de kunstcollectie

“Super om regelmatig van kunstwerk te veranderen.”

Wij lenen al 10 jaar kunstwerken bij Bax Kunst. Eens per kwartaal of halfjaar mogen we een nieuw werk uit zoeken en dat is altijd weer speciaal. Bovendien krijgen we daardoor het gevoel alsof we onze woonkamer compleet vernieuwd hebben. Een kunstwerk doet zoveel met een ruimte en met de mens natuurlijk. — John & Alie uit Sneek  

Redmer Bax

Een greep uit onze kunstcollectie

Bekijk de gehele kunstcollectie

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.