Fijn Fries-Land

Van 17 februari te zien tot en met 23 maart

De tweede groepstentoonstelling met Friese kunst bij Galerie Bax Kunst in Sneek. Curator Redmer Bax nodigt kunstliefhebbers uit voor de boeiende expositie “Fijn Fries-land”, een eerbetoon aan het rijke artistieke erfgoed van Friesland. De expositie, die plaatsvindt van 17 februari tot en met 23 maart 2024, belicht een nieuwe verzameling realistische en impressionistische schilderijen, etsen en de prachtige bronzen beelden van Ada Stel.

Deelnemende Kunstenaars: De expositie biedt een podium aan enkele van Frieslands meest getalenteerde kunstenaars, waaronder Martin Sijbesma, Ada Stel, Tjeerd Landman, Reinder Homan, Evert van Hemert, Bart Bosma en meer. Ieder van hen draagt bij aan de diverse artistieke taal van Friesland.

“Fijn Friesl-land” weerspiegelt de verscheidenheid van de Friese kunstscene met realistische en impressionistische schilderijen en etsen. De expositie toont de diepgang en gevoeligheid van de kunstenaars in het vastleggen van de unieke sfeer van Friesland.

Bronzen Beelden: Een bijzonder hoogtepunt van de expositie is de presentatie van de bronzen beelden van Ada Stel. Haar kunstwerken, geïnspireerd door de natuur en menselijke vormen, belichamen vakmanschap en esthetiek.

Deelnemende Kunstenaars:

Bezoek de Expositie: “Fijn Friesl-land” nodigt het publiek uit om te genieten van de kunstschatten die Friesland te bieden heeft. De expositie is toegankelijk voor het publiek van 17 februari tot en met 23 maart 2024 tijdens de reguliere openingstijden van Galerie Bax Kunst.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.