De Noorse Romantiek

Van 11 mei te zien tot en met 22 juni

De Noorse Romantiek Bloeit Bij Galerie Bax Kunst

Galerie Bax Kunst in Sneek opent de deuren voor een betoverende tentoonstelling getiteld “De Noorse Romantiek.” De expositie, die plaatsvindt van 11 mei tot en met 22 juni 2024, brengt de schilderijen van Janey Robertson, Olga Bijzitter, Johan Gibcus en Greetje Teerink samen, en wordt verrijkt met het unieke saggar firing keramiek van Jolanda van de Grint.

Deelnemende Kunstenaars: De expositie is een samensmelting van creatieve geesten, met deelnemende kunstenaars Janey Robertson, Olga Bijzitter, Johan Gibcus, Greetje Teerink en keramist Jolanda van de Grint. Hun kunstwerken beloven een reis naar de Noorse Romantiek.

Schilderijen van Noorse Romantiek: De kunstenaars nemen het publiek mee op een visuele reis geïnspireerd door de Noorse romantiek. De schilders delen hun interpretaties van de natuur, mythologie en atmosfeer van Noorwegen door middel van hun schilderijen.

Saggar Firing Keramiek: Naast de schilderijen brengt de expositie een extra dimensie met het saggar firing keramiek van Jolanda van de Grint. Deze unieke keramische kunstwerken, gevormd door vuur en rook, voegen een tactiele en ambachtelijke dimensie toe aan de romantische ambiance.

Deelnemende Kunstenaars:

Bezoek de Expositie: “De Noorse Romantiek” nodigt het publiek uit om de Noordse sfeer te ervaren door de ogen van getalenteerde kunstenaars. De expositie is toegankelijk voor het publiek van 11 mei tot en met 22 juni 2024 tijdens de reguliere openingstijden van Galerie Bax Kunst.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.