Van Friese Bodem

Van 20 mei te zien tot en met 1 juli

Van Friese Bodem een groepstentoonstelling. Het Friese land wordt uitgelicht in verschillende verrassende technieken. Een verzameling van aan de Galerie verbonden artiesten doen hier aan mee. De insteek om Friese kunstenaars uit te lichten past in het gedachtegoed van Galerie Bax kunst van de laatste jaren. Het succesjaar van Culturele Hoofdstad 2018 krijgt hiermee een passend vervolg.

De exposanten worden zo snel mogelijk nader bekend gemaakt. Zowel de kunstenaars die vlak werk maken als de makers van ruimtelijk werk hebben Friese roots of zijn van Friese komaf.

De geselecteerde kunstenaars maakten het mooiste en meest bijzondere van Friesland. Het Friese land wordt getoond door de ogen van de kunstenaars. Ze bieden de toeschouwer stuk voor stuk hun eigen kijk op het Friese land. De Wadden, de luchten, de vlaktes, de meren en toch ook de veelzijdigheid van onze omgeving.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.