Melda Wibawa & Peter R. Hein

Van 25 februari te zien tot en met 1 april

Schilderen is de passie van Melda Wibawa. Stadstaferelen, portretten en architectuur zijn haar favoriete onderwerpen. Landschap geeft Wibawa ook vaak inspiratie om te schilderen. In de loop van de tijd heeft zij haar schildersvaardigheid kunnen ontwikkelen door leren en oefenen.

In juni 2019 is zij cum laude afgestudeerd van de masteropleiding aan De Foudgumse School. Het was altijd een droom van haar om een opleiding aan een kunstacademie te volgen, want ze houdt van leren en ‘Kunst’ maken. De kennis en vakmanschap van klassieke schilderkunst zijn goed te combineren met haar eigenlijke werk op digitaal gebied. Het is zo heerlijk om dagelijks iets nieuws te kunnen leren!

‘Never let the chance go by’ is haar motto. Het leven is te geweldig om te verspillen. Blijf creatief, doen en dromen!

Peter R. Hein is al jaren actief in de beeldende kunst, vooral tweedimensionaal; tekenen en schilderen. Door veel te kijken, lezen, cursussen te volgen en veel te experimenteren, maakte Hein zich als autodidact allerlei technieken eigen. Al snel ontstond er ook ruimtelijk werk. Vanaf 1975 maakte Hein bronzen beelden. In het begin tamelijk statische beelden, maar geleidelijk ontstond er beweging; figuren die balanceren, klimmen naar grote hoogten, etc. Het ‘menselijk tekort’ drong zich op aan Hein. Tegenwoordig richt hij zich op de interactie tussen mensen in moeilijke situaties; strijd, angst, wanhoop, etc. “In de kern ben ik, ook in 3D, eigenlijk een tekenaar gebleven. Ik zie mijn beelden als ’tekeningen in de ruimte’, maar dan ‘getekend’ in brons.” Aldus Peter R. Hein.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.