Magda Luttikhuizen & Joke Dekker

Van 30 maart te zien tot en met 4 mei

Frisheid en Vrolijkheid in Gecombineerde Kunstexpo bij Galerie Bax Kunst

Galerie Bax Kunst presenteert een verkwikkende expositie waar frisse landschapsschilderijen en grafiek van Magda Luttikhuizen harmonieus samenkomen met de vrolijke figuratieve keramiek van Joke Dekker. Van 30 maart tot en met 4 mei biedt deze tentoonstelling een visuele en zintuiglijke reis door twee unieke kunstwerelden.

Magda Luttikhuizen: Frisse Landschappen in Verf en Grafiek

Magda Luttikhuizen dompelt het publiek onder in haar interpretatie van het landschap. Haar schilderijen en grafische werken vangen de frisheid van de natuur op een expressieve manier. Elke penseelstreek brengt de dynamiek en vitaliteit van het landschap tot leven, waardoor kijkers worden uitgenodigd om de natuur te ervaren door de ogen van de kunstenaar.

Joke Dekker’s Figuratieve Keramiek: Een Speelse Vrolijkheid

Joke Dekker voegt een speels element toe aan de expositie met haar figuratieve keramische creaties. Levendige kleuren en vrolijke vormen maken haar kunstwerken tot een viering van vreugde en verbeelding. Elk stuk vertelt een eigen verhaal en draagt bij aan de levendigheid van de tentoonstelling.

Galerie Bax Kunst nodigt kunstliefhebbers uit om de veelzijdigheid van deze gecombineerde expositie te ervaren. De tentoonstelling opent op 30 maart, en biedt een unieke kans om de wereld van Magda Luttikhuizen en Joke Dekker samen te verkennen.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.