Jaap van Dijk, Jan Potma & Glaskunst

Van 5 oktober te zien tot en met 9 november

Bax kunst kondigt met enthousiasme een unieke expositie aan die kunstliefhebbers en fijnproevers van schoonheid zal betoveren. Van 5 oktober tot en met 9 november brengt Bax kunst een meeslepende ervaring met schilderijen van de Friese kunstenaars Jaap van Dijk en Jan Potma, vergezeld door adembenemende Oost-Europese glaskunst.

De expositie belicht een bijzondere verzameling schilderijen waarop bekende artiesten worden vereeuwigd door de meesterlijke handen van Jaap van Dijk en Jan Potma. De levendige penseelstreken en expressieve stijl van Potma ontmoeten de verfijnde composities en diepgaande emoties van Van Dijk, resulterend in een unieke visuele symfonie.

Wat deze expositie extra speciaal maakt, is de aanvulling van Oost-Europese glaskunst die als een prachtig decor fungeert voor de schilderijen. Bezoekers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de kleurenpracht en verfijnde details van de glaskunstwerken, die een harmonieuze aanvulling vormen op de sfeer van de schilderijen.

Baxkunst nodigt u uit om de grenzen van artistieke expressie te verkennen en de versmelting van deze verschillende kunstvormen te ervaren.

De expositie duurt tot en met 9 november 2024.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.