Ad Arma

Van 13 april te zien tot en met 25 mei

Met trots kondigt Galerie Bax Kunst de komst van Ad Arma aan. De kunstenaar,die ook kwam exposeren tijdens het 25-jarig bestaan, is een allround kunstenaar die zich al eens liet kronen als kunstenaar van het jaar in Nederland. De expositie in Sneek toont zijn allernieuwste werk en mag dus gerust een primeur worden genoemd.

In al zijn werk is dezelfde thematiek terug te vinden:het samenvallen van het verleden en de toekomst in de dromen van het heden. In zijn etsen is altijd een bijna abstract aandoende menselijk figuur aanwezig.Deze geeft vorm en maat aan de ruimte. Vanuit intuïtie en concentratie creëert Ad Arma een poëtische sfeer die hij door zijn subtiele kleurgebruik versterkt.Door het oorspronkelijke karakter van zijn werk is Ad Arma een veel gevraagd kunstenaar. Zijn aquarellen, etsen en objecten hebben al in veel particuliere collecties, zowel in binnen- als buitenland, een plaats gevonden.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.