Expositie ‘Grafiek = Kunst’ in Theater Sneek

13 november 2021

Vanaf vandaag is de expositie ‘Grafiek = Kunst’ te zien in Theater Sneek. Deze expositie duurt tot en met 31 januari 2022. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden en voorstellingen van Theater Sneek. Meld u zich aan de balie.

Bax Kunst heeft weer een nieuwe expositie samengesteld in het Theater Sneek. Deze kunstwerken worden zowel in het Theater als online aangeboden. De tentoonstelling ‘Grafiek = Kunst’ toont grafische kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars uit Nederland. Er is werk te zien van: Jan Tormi, Saskia van Montfort, Theo Koster, Ronald Boonacker, Jan van der Meulen.

Grafische kunst heeft altijd een moderne en frisse uitstraling, en altijd weer bijzonder in uitvoering. De collectie toont staaldrukken, zeefdrukken, litho’s en diepdruk technieken. Alle kunstwerken zijn ingelijst en mogen na aankoop snel mee naar huis.

Alle kunstwerken zijn te koop. Bij concrete interesse kunt u contact opnemen met Galerie Bax Kunst.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.