Expositie Bart Bosma & Gerard Galema in Theater Sneek

07 september 2021

Vanaf vandaag hangen er kunstwerken van Bart Bosma en Gerard Galema in Theater Sneek. Deze expositie duurt tot en met 14 november 2021. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden en voorstellingen van Theater Sneek. Meld u zich aan de balie.

Sneker kunstenaar Bart Bosma schildert de wereld waarin hij leeft en graag in wandelt, fietst of doorheen vaart met zijn kano. Soms neemt hij kwasten, verf en schildersdoek mee om een schilderijtje te maken van de mooie waterwereld rondom Sneek. Bosma’s meeste schilderijen hebben dit lokale thema. Zijn specialisme zitten hem in een fris kleurgebruik en het schilderen van de Friese luchten. Bosma is sinds 2017 verbonden aan onze galerie.

Bekijk hier alle kunstwerken van Bart Bosma.

Gerard Galema is sinds 2004 werkzaam als beeldend kunstenaar. Rond die tijd begon hij te experimenteren met abstracte vormen, elementen en materie. Hij heeft zich daarbij laten inspireren door de Cobrabeweging en vertegenwoordigers uit de Amerikaanse, abstract expressionistische kunststroming. Met deze inspiratiebron als uitgangspunt heeft Galema zijn eigen weg gevonden binnen het kader van de abstract expressionistische schilderkunst.

Bekijk hier alle kunstwerken van Gerard Galema.

Alle kunstwerken zijn te koop. Bij concrete interesse kunt u contact opnemen met Galerie Bax Kunst.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.