Crowdfunding boekproject ‘Bram, de schilder’

22 november 2019

Hoewel Bram Vermeulen al vele jaren schilderde is dit bij het grote publiek iets minder bekend. Met het boek ‘Bram, de schilder’ moet hier verandering in komen. Wij zijn zeer verheugd te melden dat het boek over Bram’s schilderwerk er volgend jaar definitief gaat komen. De boekpresentatie vindt plaats op 25 maart 2020 in de Noorderkerkzaal in Sneek. Nadere informatie volgt. Het boekproject wordt gecombineerd met de uitgave van kunstdrukken (giclées) van de inmiddels 15 jaar overleden (podium)kunstenaar. Helpt u ons mee door bij te dragen aan de crowdfunding actie?

Crowdfunding

Er is een aantal jaren verstreken sinds het originele idee van Bram Vermeulen en Peter Bax om dit levenswerk vast te leggen. Maar de wens het boek nu ook daadwerkelijk te realiseren is sterker dan ooit. En met het rondkomen van de subsidie is een grote stap gezet. Wij hopen ook op uw steun te mogen rekenen. We bieden een aantal mogelijkheden om via crowdfunding dit project te supporten.

Om de hele gang van zaken zo transparant mogelijk te laten verlopen, zal de crowdfunding inzameling verlopen via Stichting Mecenas SWF. Een kleine stichting die zich uitsluitend begeeft op cultureel terrein en kleinschalige projecten van zowel jonge talentvolle- als ervaren kunstenaars een warm hart toedraagt.

Crowdfunding opties

Optie A : € 25,-
Bij een gift van € 25,- ontvangt u, na voltooiing van het project, als dank een set van 6 ansichtkaarten van schilderijen van Bram Vermeulen gratis toegezonden.

Optie B : € 50,-
Bij een donatie van € 50,- krijgt u, na voltooiing van het project, als dank een set van 6 ansichtkaarten plus één uitnodiging voor de boekpresentatie te Sneek. 

Optie C : € 100,-
Voor een bijdrage van € 100,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus één uitnodiging voor de boekpresentatie te Sneek.

 Optie D : € 250,-
Als sponsor met een bedrag van € 250,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus een losse giclée op canvas ‘Het Boerenleven’ en twee uitnodigingen voor de boekpresentatie te Sneek. Tevens wordt uw naam vermeld in de kolom ‘Vrienden van het project Bram de schilder’.”

Optie E : € 500,- (of meer)
Als sponsor met een bedrag van € 500,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus een ingelijste giclée ‘Het Boerenleven’ en twee uitnodigingen voor de boekpresentatie te Sneek. Daarnaast wordt uw naam/bedrijfsnaam opgenomen in het boek onder de noemer project sponsoren.

Optie F : €37,50 boekreserveringen
Ook kunt u middels een e-mail één of meerdere exemplaren van het boek ‘Bram, de schilder’ ter waarde van € 37,50 bestellen. LET OP: we rekenen eenmalig verzendkosten van € 7,50.

Bent u geïnteresseerd en draagt u het prachtige project een warm hart toe? Laat het dan weten een e-mail met uw donatiekeuze aan stichting Mecenas SWF te sturen. Het e-mail adres is stichtingmecenasswf@gmail.com. Ook kunt u naar info@baxkunst mailen, of een bericht sturen via de website. Wij verwerken het verder naar de stichting.

In deze e-mail ontvangen wij ook graag uw meest recente postadresgegevens. Zo kunnen wij het boek naar u opsturen. Na ontvangst van uw mail volgt een betaalverzoek.

Crowdfunden

Dank voor uw bijdrage!

Ook hopen wij dat u dit project zoveel mogelijk bekendheid wilt geven, bijvoorbeeld door dit bericht naar uw kennissen en relaties door te sturen. Zij kunnen de mail ook beantwoorden met een te kiezen optie. Wij zijn u hier zeer erkentelijk voor.

Met hartelijke groet,

Redmer & Peter Bax
Bax Kunst

Initiatiefnemers
Namens Stichting Mecenas SWF

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.