Bax Kunst presenteert Kunstuitleen-collectie in Theater Sneek en Kunstencentrum Atrium

24 mei 2019

Vanaf 3 juni 2019 is er zowel in het Kunstencentrum Atrium als in Theater Sneek een nieuwe expositie te bezoeken. Er hangen vanaf deze maandag werken die geselecteerd zijn uit de vaste collectie van de Galerie.

Met deze expositie op twee locaties wil Bax Kunst de Kunstuitleen weer bij nieuw publiek onder de aandacht brengen. Er wordt werk getoond van onder meer: Nicolette Arens, Doet Boersma, Ada Breedveld, Hans van Horck, Anneke Hoïtingh, Igor Kusmirak, Ludy van Huffel en Jacques Tange. 

De expositie duurt tot en met de start van de zomervakantie. Bezoekers kunnen terecht tijdens de openingstijden in het Kunstencentrum Atrium. En in Theater Sneek tijdens de openingstijden van de kassa van Theater Sneek en tijdens voorstellingen.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.