Bax Kunst maakt kans op prijs: Finalist Beste BPV-bedrijf STAR Awards ROC Friese Poort

15 maart 2021

Sinds 2012/13 begeleiden wij Mbo-studenten van de studierichting Marketing & Communicatie, van eerstejaars tot afstudeerders. Dit doen we altijd met het grootste plezier, in mijn geval ook juist om ‘feeling’ te houden met het onderwijs (als het anders was gelopen, stond ik voor de klas).

Het is prachtig om te zien hoe deze jongens en meiden zich zeer snel interpersoonlijk ontwikkelen, en zo eigenlijk in een mum van tijd als collega’s in de Galerie staan. Studenten die uiteenlopende interesses hebben, maar -aan het eind van de rit bij ons- er een (soms hele kleine) interesse in hedendaagse kunst bij hebben.

Van studenten die juist graag in ons bedrijf aan de slag willen, tot studenten die soms bij ons worden geplaatst omdat zij elders niet aarden. Ze zijn altijd welkom, we geven ze de ruimte om een mooi studieproject af te ronden, naast de alledaagse werkzaamheden van ons bedrijf.

Zo werd er onder meer een duurzaamheidsbeleid geschreven door Amber, is Rafael momenteel bezig met het organiseren van een internationale expositie met extra kleine kunstwerken, hield Mark open dagen, zette Nanne een Podcast voor ons op, werkte Jasper aan een acquisitiesysteem voor nieuwe uitleenklanten, deden Inne en Aron grote folderacties, werkte Marijn aan het verbeteren van ons voorraadsysteem en het tonen op de website, maakte Marije specifiek PR materiaal voor de lijstenmakerij, werden vele enquetes gehouden en marktonderzoeken gedaan… De lijst is eindeloos. Ook draaiden we verschillende projecten met LINK, waar ons nieuwe Intagram-kanaal is ontwikkeld.

Je merkt het al: Wij zijn apetrots dat we finalist zijn als Beste BPV-bedrijf STAR Awards ROC Friese Poort. We waren al eens eerder genomineerd, maar nu we in de finale zitten genieten we er extra van!Stem je op ons? En help je ons het publieke stemgedeelte te winnen? Zo veel mogelijk delen = Heel lief!

Stem hier:https://www.rocfriesepoort.nl/finalisten-beste-bpv…

(Lees ook meer op GrootSneek: https://www.grootsneek.nl/…/bax-kunst-maakt-kans-op…)

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.