Aangepaste dienstverlening Bax Kunst

16 december 2020

De galerie is voorlopig tot 19 januari gesloten

Beste kunstliefhebber,

Premier Rutte wond er geen doekjes om in zijn tv-toespraak. “Nederland gaat op slot”, zei hij vanuit het Torentje. De lockdown geldt in ieder geval tot en met 19 januari. Dit betekent dat je onze galerie en expositie voorlopig niet kunt bezoeken. De expositie is nog wel op ons youtube kanaal te bekijken. Verderop lees je wat het betekent voor de kunstuitleen, lijstenmakerij en het kopen van kunstwerken.

Ondanks dit alles zijn wij zeer gelukkig en dankbaar dat we met Bax Kunst een prachtig kunstzinnig jaar hebben gehad. Met ook dit jaar weer meer bezoekers voor de galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij. Bedankt daarvoor!

Wij kijken uit naar 2021 waarin we weer een prachtig expositie aanbod hebben samengesteld. Wij blijven je ook komend jaar graag weer voorzien van je dagelijkse dosis vitamine ‘’K’’. Alvast fijne feestdagen en een kunstzinnig 2021 gewenst!

Houd moed, het komt goed!

Met kunstzinnige groet,

Redmer Bax
Bax Kunst

De galerie is dicht maar online is er nog veel mogelijk

Bezorgservice
Voor de lijstenmakerij, voor je aankopen en voor proefplaatsingen halen en brengen wij, rekening houdend met de geldende maatregelen van het RIVM. Voor aankopen en bestellingen die buiten ons directe bereik liggen, is er de mogelijkheid om te verzenden (Franco boven €500,00).

Lijstenmakerij
Een inlijsting zoeken wij nog steeds samen met je uit. Dit kan aan huis, of via videobellen met 06 – 47 87 41 76 (Whatsapp of Facetime). Je offerte/orderbevestiging komt per mail of whatsapp binnen.

Kunstuitleen
Als je klant bent van de kunstuitleen dan vragen we je om je ruiling even uit te stellen tot 19 januari.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.