30 jaar rond! maart – Hinke Veenstra

02 maart 2022

Galerie Bax Kunst bestaat 30 jaar.

Speciaal voor ons jubileum hebben wij 12 kunstenaars gevraagd om een schilderij te maken. Rond het thema 30-jarig bestaan, zijn het allemaal ronde kunstwerken met een doorsnee van  (Ø 30) . Het originele schilderij is te koop in meegeschilderde lijst, ook worden er 30 giclees van uitgegeven op canvas. 

Hinke Veenstra heeft speciaal voor ons jubileum “Na-Apen I” geschilderd.

Hinke Veenstra – Na-Apen I

Olieverf op paneel, in gebeitste witte lijst Ø 30 cm | € 425,- (klik hier om te bestellen) 

GIclée op canvas, ingelijst in blankhouten lijst  Ø 30 cm | € 175,- (klik hier om te bestellen)

Over Hinke Veenstra

Hinke Veenstra (1965, Emmen) studeerde aan de Academie Minerva te Groningen. Na zich jaren te focussen op grafisch design, is Veenstra meer gaan schilderen. Hinke zoekt graag naar vormen en composities zonder enige directe relatie met elkaar. De liefde voor het doek en het spelen met stijl en vorm is in de loop van de tijd alleen maar groter geworden. De speelse stijl typeert haar werk en tegelijkertijd laat het zich niet echt in een hokje stoppen. Veenstra schildert wat haar raakt en inspireert, dit kan vanalles zijn. Het resultaat is altijd kleurrijk en figuratief.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.