Zonder titel VI

Karel Sterk - Zonder titel VI

€ 500

Keramisch object van Fries kunstenaar Karel Sterk. Handgevormd. Hoogte 47 cm. Prijs € 500

Laat je betoveren door de keramische creaties van Karel Sterk uit Kollum. Zijn kunst brengt een unieke mix van vakmanschap en creatieve expressie tot leven. Ontdek de subtiele nuances en bijzondere vormen die zijn keramiek karakteriseren, een ware viering van ambacht en artistieke verbeelding.

Karel Sterk vertelt over zijn werk: “Wanneer ik een nieuwe sculptuur of vaassculptuur maak, zijn de vormcontrasten van hoekig en rond, scherp en zacht altijd het uitgangspunt. Deze vormcontrasten zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie en daardoor een steeds terugkerend thema in mijn werk. De harde, scherpe lijnen in contrast met zachte, vloeiende zoals je dat in de natuur aantreft. Bijvoorbeeld in sneeuwduinen na een stormachtige wind en in zandduinen aan de kust of in de woestijn. Ik vind het steeds weer boeiend om deze contrasten, zonder een duidelijk plan, uit te werken tot een harmonieus geheel. De sculpturen die ik maak, bouw ik uit rollen klei op. De vormen ontstaan hoofdzakelijk op gevoel.”

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 500

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.