Fleurs du Mal XVIII Fleurs du Mal XVIII

Bert van Santen - Fleurs du Mal XVIII

€ 750

Schilderij van Bert van Santen met veel structuur. Formaat 40 x 30 cm, olieverf op doek. Levertijd ca. 2 weken. Prijs € 750,-

Biografie

Bert van Santen (Leerdam, 1958)

Bert van Santen studeerde Culturele Antropologie aan de Universiteit van Utrecht. Als kunstenaar is hij autodidact.Hij is uitgever van de kunstmap `K`, medeoprichter van de kunstenaarsgroep `Barbares d’Esprit` en leeft en werkt in Tiel. In de zomer van 2018 verhuist hij naar Zaandam. Zijn werk omvat meerdere disciplines: schilderijen met olieverf en mixed media, beelden, kastobjecten, werk op papier, keramiek en kunstenaarsboeken met gemengde technieken.Het recente werk (2016-2018) van Bert van Santen draagt de titel `Fleurs du Mal`, geïnspireerd door de gedichten van Charles Baudelaire en is ontstaan als reflectie op de problemen van de huidige tijd.Op materieschilderijen van olieverf laat van Santen zien wat hij als colorist in huis heeft. De bloemen en takken zijn haast reliëfs. De bloemen zitten veelal aan dorre takken.benadert hij het onderwerp Fleurs du Mal.

Dit kunst werk is beschikbaar.

Ik wil dit kunstwerk kopen voor voor € 750

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil dit kunstwerk lenen voor p/mnd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een proefplaatsing aanvragen

  • Een proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. We hangen het kunstwerk bij je op zodat je kunt kijken hoe het staat. Bevalt het niet, dan nemen we het gewoon weer mee.