Hendrik Elings & Evert van Hemert

Van 4 december te zien tot en met 30 november

Hier kan eventueel een (sub) titel van de expo staan

Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings. Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings. Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings. Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings.Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings.Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings. Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings. Hier is ruimte voor een mooie bio over Hedrik Elings.

En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert. En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert. En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert. En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert. En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert. En hier kun je een mooi verhaal vertellen over Evert van Hemert.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.