Ben je tevreden? Laat het ons weten!

21 april 2020

Ik ben Marijke en mocht afstuderen bij Galerie Bax Kunst in de richting Marketing & Communicatie. Tijdens mijn stage bij Bax Kunst heb ik voor mijn afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar het verzamelen van reviews en het belang van deze review voor een bedrijf. Ik heb onderzocht waarom het zo belangrijk is voor een bedrijf dat klanten een goede recensie achterlaten, op bijvoorbeeld Google en/of op Facebook. 

De beoordelingen en recensies op Google  zorgen er voor  dat een bedrijf goed vindbaar is voor (nieuwe) klanten. Deze klanten krijgen van een beoordeling of een recensie een eerste indruk van een bedrijf. Als een bedrijf slecht beoordeeld wordt of als er geen of heel weinig recensies zijn zoeken klanten snel een ander bedrijf. De recensies helpen dus mee aan de betrouwbaarheid van een bedrijf voor nieuwe klanten. Als een bedrijf een goede beoordeling heeft van meerdere mensen zien anderen dit ook als een betrouwbaar bedrijf. 

Galerie Bax Kunst bestaat al sinds 1992 en mocht in die tijd talloze klanten helpen. De tevredenheid van die klanten heeft de Galerie / Lijstenmakerij eigenlijk nooit naar buiten toe verzameld of gebruikt. Het was heel leuk om aan de wens van het bedrijf mee te werken om juist die tevredenheid met de buitenwereld te gaan delen.

Ik hoop dat u na het lezen van dit artikel ook een leuke recensie wilt achterlaten!

Hoe moet het:

Google

1. Ga naar https://g.page/baxkunst?gm

2. Rechts in je scherm verschijnt de bedrijvenpagina van Bax Kunst. Hier staat een optie: Een review schrijven.

3. Vul je beoordeling in (1-5 sterren) en, het liefst, licht in een korte tekst toe waarom je ons zou aanbevelen aan een ander, of bijvoorbeeld waar wij specifiek goed in zijn.

4. Mail mij dat je het gedaan hebt, en vraag mij het ook bij jou even te doen.

Facebook

1. Open je Facebook of log in.

2. In de zoekbalk van Facebook typ je: Galerie Bax Kunst.

3. Als je wilt, klik je op de knop om ons te volgen.

4. Klik op Aanbevelingen of Recensies aan de linkerkant van de pagina.

5. klik op Ja om de pagina aan te bevelen of op Nee als je de pagina niet aanbeveelt.

6. Schrijf je aanbeveling.

Online kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk en vind je het lastig om het juiste werk te vinden? Schakel dan onze hulp in via Whatsapp en stuur een foto van de plek waar je een kunstwerk wilt. Wij geven je advies en plaatsen een kunstwerk in de foto. Zo zie je direct hoe het staat. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

– Redmer Bax, eigenaar Galerie Bax Kunst

Ja, ik wil advies

Redmer Bax

Houd jij ook zo van kunst?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste kunstwerken,exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes.

Volg ons op social media!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, prachtige kunstwerken en exposities.